Hydrauliska pressar

HYDRAULISKA PRESSAR MED DOMKRAFT är ett kraftfullt verktyg för mustning, särskilt när det gäller hantering av stora äppelvolymer.

Tack vare domkraften skapas en högre presskraft, vilket möjliggör effektiv pressning av must från fruktmassan vid större volymer.

Med användning av en hydraulisk domkraft minskar arbetsinsatsen jämfört med manuella alternativ, vilket gör processen mindre fysiskt krävande. Den höga presskraften minskar behovet av manuell arbetskraft, vilket sparar tid och energi.

Hydrauliska system kan leverera jämnt tryck över hela pressytan, vilket resulterar effektiv saftutvinning och högre mustutbyte.
Konstruktionen är robust, vilket ökar livslängden för fruktpressen och gör den hållbar över tid

Fördelar:

  • Högre presskraft för att hantera stora volymer.
  • Effektiva för olika frukttyper.
  • Möjlighet att anpassa trycket för olika ändamål.
  • Hållbar och med lång livslängd.
  • Mindre arbetskraft jämfört med handdrivna modeller.

Nackdelar:

  • Högre initial kostnad.
  • Tyngre och tar upp mer utrymme.
  • Det krävs ett visst handlag för hantering av domkraft.

Hydraulic fruit press VARES 18 l - Wine press

Hydrauliska fruktpressar Vares

Hydrauliska fruktpressar Vares med hydraulisk domkraft kombinerar korgpressens bekvämlighet och hydrauliska pressens effektivitet. Fruktpressarna är slitstarka och robusta, och alla delar som kommer i kontakt med musten är gjorda av rostfritt stål. Fruktpressarna finns med korgar på 18 eller 50 liter.

En mindre men väldigt användbar och robust fruktpress med en 18-literskorg och en hydraulisk domkraft med en lyftkapacitet på 2000 kg placerad under korgen. Dess fördel ligger i sin utmärkta hantering vid mustpressning, det är inte nödvändigt att ta bort domkraften. Pressning sker i tre steg. För att justera steg vid pressning, använd den övre rostfria stången med tre öppningar. Börja pressningens gång genom att ställa in trycket på den lägsta öppningen. Under pressningens gång sätt stången vid den högre öppningen och fortsätt processen. Avsluta processen medan stången är inställd på den högsta öppningen - detta gör möjligt att pressa ut massan maximalt. 

En större hydraulisk fruktpress med 50-liters korg är kraftfullare och lämpar sig för pressning av större mängder must. Pressen har en massiv konstruktion och en hydrauliskt domkraft med en lyftkapacitet på 5000 kg. För maximal pressning placeras en kil av ekträ mellan korgens topplatta och domkraft. Alla delar som kommer i kontakt med krossade massan och juicen är tillverkade av rostfritt stål. Korgvolymen på 50 liter motsvarar innehållet av tre kärl på fruktkross Fruit Shark B1600.

Vares  - tillverkad i Tjeckien

Denna produkt inkom i varukorgen