CentrifugalkrossarHögkvalitativa professionella äppel- och centrifugala fruktkrossar från österrikiska Voran är utformade för att krossa

frukt, grönsaker och bär innan de pressas. De säkerställer en överlägsen standard när det gäller kvalitet, effektivitet och tillförlitlighet.

Fruktkvarnarna är tillverkade av rostfritt stål (AISI 304) och är robusta nog för att klara av tuffa arbetsförhållanden. De kan bearbeta nästan alla typer av frukter och grönsaker med sina system av utbytbara rivplattor. Rivplattorna tillåter också att ställa in finkornigheten på den krossade massan vilket är viktigt när man till exempel krossar olika sorters mjuka och hårda äpplen.

Vi erbjuder även en speciell universell kvarn, BG2, som är lämplig för att mala vegetabiliska rester, brödrester (avfalls bröd) samt framställa ströbröd, mala nötter (före rostning) och grönsaker, riva fryst ost och kryddor samt krossa majs eller spannmål. Malningsgraden justeras med hjälp av en rad speciella rivskärmar som är lätta att byta. Den multifunktionella kvarnen kan alltså användas för att mala ett brett urval av livsmedel och organiskt avfall.

Voran RM-krossar finns i tre modeller med en effekt från 1,5 kW upp till 5,5 kW