Hydropressar Lancman

Hydrauliska pressar från Lancman är det perfekta valet för musttillverkare i olika skalor, från småskaliga produktioner till storskaliga professionella musterier.

Lancmans sortiment av hydrauliska pressar erbjuder olika storlekar och design för att passa varje tillverkares unika behov. De är kostnadseffektiva, verkningsfulla och enkla att använda.

Pressar av serier VSPX- och VSPIX med lutbara korgar är speciellt utformade för att underlätta arbetet, öka användarvänligheten och spara värdefull tid vid tömning av pressrester.

Hydrauliska blåspressar Lancman arbetar med vattentryck på 2-3 bar, vilket är vanligt förekommande i varje hushåll. Detta säkerställer en pålitlig och effektiv pressning av frukt för att extrahera den finaste musten.

Att använda Lancmans pressar är enkelt och bekvämt. Den krossade fruktmassan placeras i pressens korg, mellan ett gummimembran och korgens stålvägg. Genom att använda vattentrycket (driftstrycket är 3 bar) trycks membranet upp, vilket resulterar i att saften pressas ut och rinner ned längs utsidan av den perforerade korgens vägg till en praktisk uppsamlingsbricka på botten. En pressning med mindre, dvs 35- eller 55-liters modeller, tar det 10-15 minuter, och med större, 250- liters modeller ungefär 30-40 minuter.

Med Lancman får du inte bara tillgång till pålitlig teknik och design, utan också till en smidig och effektiv process för att skapa högkvalitativ äppelmust.