Vi på Nordiska Musterimaskiner AB gillar att pressa must och vet hur man kan göra det smidigt, effektivt och roligt!

Musttillverkning kan bli en riktigt rolig upplevelse för hela familjen, både för vuxna och barn och vi gör vårt bästa för att kunna erbjuda er möjligheten att pressa era äpplen till must med glädje!

Vi vill behålla och utveckla traditionen av musttillverkning och vi är här för att hjälpa er att hitta den rätta utrustningen som passar er utifrån era önskemål och behov.

Nordiska Musterimaskiner AB är en fullserviceleverantör av olika musterimaskiner och tillbehör med 15 ¨års erfarenhet. 

Tack vare 15-års erfarenhet inom branschen har vi samlat gedigen erfarenhet kring maskinerna och tillbehören för krossning av frukt, mustpressning samt pastörisering och förvaring av must. Och sist men inte minst kan vi mycket om ciderframställning.

Vårt företag erbjuder också rådgivning både för privata kunder och musterier. Vi jobbar ständigt med kunskapsutveckling inom branschen. 

Vi samarbetar bara med de ledande och mest erfarna europeiska tillverkare som producerar säkra och slitstarka maskiner med höga hygieniska krav.

Under vår 15-års erfarenhet och tack vare vårt samarbete med ledande europeiska producenter erbjuder vi varor av hög kvalité. Därför har vi lyckats att uppnå många nöjda och trogna kunder. Hoppas att du blir en av dem!

Vi hjälper er gärna med råd om utrustning för musttillverkning.

Vi levererar även skräddarsydda lösningar.

Naturligtvis står vi även redo att hjälpa till vid problem och med service.

Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt redskap för att göra din egen smakrik och hälsosam äppelmust hemma eller i musteriet. Vi skäddarsyr din beställning utifrån dina behov.

Tack för att Du besökt oss!