Elektrisk fruktkross


Högeffektiva och lätthanterliga elektriska fruktkrossar för hemmabruk med kapacitet 500 - 1000 kg/timme 

Den elektriska fruktkrossen är ett bekvämt och effektivt verktyg som används för att krossa äpplen innan man pressar dem till must.

De är vanligtvis mycket snabbare än manuella handdrivna äppelkrossar, och säkrar mer jämn krossning och ger en finfördelad äppelmassa, vilket leder till ett högre utbyte av must vid pressning.

Äpplena som matas in i fruktkrossens tratt, finfördelas med en roterande skiva med vassa blad i nedre delen av inmatningsröret. De krossade äpplena matas sedan ut från maskinen och samlas i en behållare, såsom en hink eller tunna som ställs under utmatningsöppningen.

Alla elektriska fruktkrossar är konstruerade för att krossa hela äpplen eller andra frukter. Man behöver inte skära frukten innan de krossas. Detta sparar mycket tid och ansträngning, speciellt om man krossar en stor mängd äpplen.

Elektriska fruktkvarnar finns i olika storlekar och kapaciteter. Vissa modeller är designade för hemmabruk, medan andra är tänkta för professionell användning i musterier och för kommersiellt bruk.

Vi erbjuder högproduktiva elektriska fruktkrossar som, beroende av modellen, har kapacitet på 500 - 1000 kilo frukt per timme.

Alla elektriska äppelkrossar som är tänkta för hemmabruk är gjorda för 220 V.

Om man menar allvar med att göra äppelmust, cider eller andra produkter i större skala, är en elektrisk fruktkross en värdefull investering. Det kan spara mycket tid och ansträngning, och det kan hjälpa till att producera produkter av högre kvalitet. Med rätt skötsel och underhåll kan en elektrisk äppelkross ge dig många års service.

Denna produkt inkom i varukorgen