Korgpressar

Korgpressar från Voran® med svängbara träkorgar drivs av elektrisk hydraulik. 

Pressningen utförs med ett tryck, varierande mellan 320 och 380 bar beroende på pressens volym. Detta säkerställer en effektiv och kraftfull extraktion av juice från den krossade fruktmassan, vilket resulterar i högkvalitativ mustproduktion.

Det finns korgpressar från Voran i två storlekar, med korgar på 60 och 100 liter, båda kan levereras med eller utan inbyggd centrifugalkross RM1,5. Den inbyggda fruktkrossen RM1,5, som en integrerad del av processen, garanterar att den krossade massan, som matas direkt från kvarnen i fruktpressens korg, är optimalt förberedd för pressningen.

För att säkerställa en jämn och effektiv tryckning läggs mellan skikten av fruktmassan tre träskivor. Det förbättrar extraheringen av musten från massan och garanterar inte bara effektiviteten utan säkerställer också en hög kvalitet på must.

Den pressade musten rinner ner i ett uppsamlingskärl tillverkat av rostfritt stål. På uppsamlingskärlet finns det en utloppsöppning med en diameter på 30 mm. Till utloppsöppningen kan kopplas en slang för att kanalisera musten till en uppsamlingbehållare. Titta även på uppsamlingstank med pump.

Vorans korgpress representerar en pålitlig och effektiv lösning för musttillverkare, och dess avancerade design och robusta konstruktion gör den till ett utmärkt val för dem som strävar efter kvalitet och prestanda i sina mustningsprocesser.

Korgpress Voran 60K med kross RM 1,5


Vi ger dig gärna en individuell offert, skicka en förfrågan till oss!