VARFÖR SKA MAN VÄLJA MUSTERIUTRUSTNINGEN VORAN®?

Vi har samarbetat med Voran® i nästan femton år genom att bli deras återförsäljare, och kan lova att Voran® är en producent av utrustning för musterier som man absolut kan lita på!

Voran® erbjuder en uppsättning maskiner för varje steg av musttillverkning: frammatning, tvättning, krossning, pressning, pumpning, uppsamling, pastörisering, tappning och annat.

HUNDRAÅRIG ERFARENHET OCH STÄNDIGT FRAMÅTSKRIDANDE

Voran® grundades 1925 i Österrike, där musterimaskinerna fortfarande produceras.

Voran® är en etablerad producent som värderar framför allt kvalitet, innovation och hållbarhet, vars kunskap har vuxit fram i det vardagliga ingenjörsarbetet.

Deras engagemang för precision och innovation har gjort dem ledande inom produktion av maskiner för bearbetning av frukt och tillverkning av must i nästan ett sekel.

Den största betydelsen för kvaliteten har Vorans ® ingenjörsarbete och ständiga utveckling under många årtionden bidragit, vilket gör Voran® till en av världens ledande premiumutvecklare och producent av utrustningen för musterier.

Det finns massor av nöjda kunder både i Sverige och även över hela världen, vilket i sig är en kvalitetsgaranti och bekräftar att Voran® är ett säkert val.

Tack vare grundliga kunskaper och beprövade erfarenheter i ämnet producerar Voran® avancerad musteriutrustningen av premiumklass.


VORAN® - VÄRLDENS LEDANDE PRODUCENT AV MUSTERIMASKINER

Voran® är en trendsättare för hela branschen och är självklart den största förebilden som andra orienterar sig efter. 

Faktum är att Voran® alltid ligger flera steg före andra producenter.

Vissa nybörjare, som har dykt upp för en relativt kort tid sedan, följer den inslagna vägen och försöker imitera eller efterlikna Vorans® musterimaskiner . Deras investering i egen utveckling och ingenjörskunskap är oansenlig, därför är produkterna från dessa nybörjare självklart billigare trots att de ser ganska lika ut. Men djävulen sitter i detaljerna.

När man jämför Voran® musterimaskiner med produktionen från andra leverantörer kan man tydligt se skillnaden. Tack vare innovativ teknologi, systematisk kvalitetskontroll och högkvalificerade medarbetare, garanteras i allmänhet de bästa egenskaperna vid framställningen av musterimaskiner men särskilt mycket bra kvalitet vid metallbearbetning. Det är mest påtagligt när det gäller svetsningen, som är helt avgörande för hygienisk musttillverkning.

Högkvalitativ metallbearbetning utesluter också små arbetsskador, till exempel stickor eller rispor, som ibland händer vid användning av maskiner från andra leverantörer.

Vid tillverkning av musterimaskinerna använder Voran® endast högkvalitativa komponenter, till exempel reläer, brytare, pådrag och andra detaljer som garanterar problemfri drift och styrning vid intensiv användning.

Voran® granskar kontinuerligt alla processer och ledningssystem i syfte att möta tillämpliga och krävande internationella standarder.

Observera att alla produkterna är certifierade med
Quality certificate - ISO 9001
Quality certificate - ISO 45001

Welding certificate - EN 1090

UTMÄRKT KUNDTJÄNST OCH TEKNISK SUPPORT

Ett utmärkande drag av Voran® är ett ansvarsfullt och hänsynsfullt förhållande till kunder och handelspartners. För de som använder Vorans® musterimaskiner betyder det praktiska fördelar.

Alla musterimaskiner är underhållsvänliga och tekniska problem uppstår sällan. Skulle dock något problem rapporteras, får kunden hjälp så snabbt som möjligt.

Under högsäsongen i augusti - september hanterar 24h-kundservicen akuta ärenden under dygnets alla timmar.

Viktigt är att alla reservdelar och förbrukningsartiklar alltid är tillgängliga, även för gamla modeller som inte tillverkas mer. Vid val av utrustningen för sitt musteri, kan man undra om Vorans medtävlare, som dyker upp och försvinner igen, garanterar en sådan kontinuitet i verksamheten?


MUSTERIMASKINER VORAN® ÄR EN BRA INVESTERING

Sanningen att säga är prisnivån på Vorans® musterimaskiner inte den lägsta i jämförelse med andra producenter, men det kompenseras av högt kvalificerade tekniktjänster och egenskaper samt absolut ingen kompromiss med kvalitet!

Det är viktigt att inse, att köp av musterimaskiner Voran® inte bara är en utgift, utan en mycket bra investering i kvalitet, underhållsfrihet och effektivitet.

Även på andrahandsmarknaden är begagnade musterimaskiner från Voran® efterfrågade och priset på dem är högre än på begagnade maskiner från andra producenter. Det betyder att restvärdet på Vorans® maskiner förblir högt inom många år och deras ekonomiska livslängd är längre än på musterimaskinerna från andra producenter.

Dessutom, om man vill uppgradera sitt musteri och vill byta gamla musteriutrustningen från Voran® mot nya och mer produktiva, är det helt möjligt med Voran®. Den gamla musteriutrustningen kan värderas och återköpas av Voran® , varpå man kan skaffa nya musterimaskiner med avdrag av priset på de gamla maskinerna.

Voran®: Vår passion och öppenhet för vidare utveckling och innovationer sporrar oss att uppnå framgångsrika resultat.