För musterier

Vill du starta ett musteri eller vill du uppdatera din musteriutrustning?
Vi kan erbjuda dig all utrustning som behövs för att göra must eller cider!

Vi erbjuder professionella högkvalitativa musteriutrustningar från de ledande och mest erfarna tyska, österrikiska och italienska tillverkarna.

Här i rubriken hittar man all nödvändig utrustning för en effektiv och högproduktiv tillverkning av must, cider, mos eller andra produkter av framför allt äpplen, men även av andra frukter och bär.

Vi erbjuder kompletta lösningar för att starta en mustproduktion, från idé och råd till en helt fungerande och produktiv produktlinje. Ta gärna kontakt med oss ​​så att vi kan hitta en lämplig lösning för dig, vare sig det handlar om en start-up eller om du redan är en befintlig tillverkare.

Vår erfarenhet inom branschen är mer än femton år och därför kan vi alltid hitta den absolut bästa lösningen utifrån kundens behov genom att utöka vår sortiment och kunskap inom området.

Vi levererar både separata maskiner och utrustning även för kompletta musterier med olika kapaciteter, från 100 till 1200 liter per timme och även mer; alltså vi erbjuder musteriutrustning både för musttillverkning i stor och mindre skala.

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa maskiner och utrustning för olika steg i mustproduktionen - från att tvätta äpplen och mata dem i en kross till påfyllning av flaskor och bag in box.

Vi hjälper gärna till att sätta ihop produktionslinjen som uppfyller dina specifika produktionsbehov i ditt musteri. Den bästa kvaliteten på alla musterimaskiner och tillbehör garanteras!

Om du vill komma i kontakt med oss angående maskiner eller få en offert på enkla maskiner eller kompletta musterier kan du mejla oss via formuläret "Skicka förfrågan" eller skicka ett mejl direkt till info@fruktpress.se

Om nödvändigt kan enheter köpas separat för att komplettera en redan befintlig produktionslinje. Det är också möjligt att sätta ihop en produktionslinje som uppfyller dina specifika produktionsbehov.