För musterier

Vill du starta ett musteri? Vi kan erbjuda dig all utrustning som behövs för att göra must!

Vi säljer professionella högkvalitativa musteriutrustningar från de ledande och mest erfarna europeiska tillverkarna.

Vi erbjuder kompletta lösningar för att starta en mustproduktion, från idé och råd till en helt fungerande och produktiv produktlinje.  Ta gärna kontakt med oss ​​så att vi kan hitta en lämplig lösning för dig, vare sig det handlar om en start-up eller om du redan är en befintlig tillverkare.

Vår erfarenhet inom branschen är mer än tio år och därför kan vi alltid hitta den absolut bästa lösningen utifrån kundens behov genom att utöka vår sortiment och kunskap inom området.

Vi levererar både separata maskiner och utrustning även för kompletta musterier på olika kapacitet, från 180 upp till 1200 liter per timme och även mer;  alltså vi erbjuder musterutrustning både för musttillverkning i stor och mindre skala.

Om du vill komma i kontakt med oss angående maskiner eller få en offert på enkla maskiner eller kompletta musterier kan du mejla oss via formuläret "Skicka förfrågan " eller skicka ett mejl direkt till info@fruktpress.se

Om nödvändigt kan enheter köpas separat för att komplettera en redan befintlig produktionslinje. Det är också möjligt att sätta ihop produktionslinje som uppfyller dina specifika produktionsbehov.

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa maskiner och utrustning för olika steg av mustproduktion - från att tvätta äpplen och mata dem i en kross till påfyllning av flaskor och bag in box.