bag in box påsar

Bag-in-Box® påse är ett utmärkt förpackningssystem, framställt för att säkra hygienisk förvaring av juice, must och andra livsmedelsprodukter och för att förlänga hållbarheten på dem. 

Vi erbjuder Bag in Box och Pouch-up påsar som är idealiska även för syrlig äppelmust.

Musten blir skyddad mot inträngande luft, stoft och andra faktorer utanför som påverkar kvaliteten av produkten, då den är vakuumförpackad i ett lufttätt emballage som är placerat i en ljustät wellpapp kartong.

Påsarna är tillverkade av två skikt av ett speciellt utvecklat livsmedelssäkert och miljövänligt vätske- och lufttätt material, som vid sopförbränningen förbränns utan miljöfarliga ämnen och även är återvinningsbar.

Bag in Box påsar tillverkas i Frankrike av en europeiskt ledande producent, Smurfit Kappa, som har både erfarenhet och sakkunskap; kvalitet på material prioriteras, övervakas och förbättras ständigt.

Strikta tillverkningsprocesser och ständig kontroll under hela produktionen säkerställer hygien, prestanda och säkerhet hos påsar från Smurfit Kappa.

Påsen är konstruerad för att bevara vätskan inuti, och se till att innehållet inte förorenas utifrån. Musten kan tappas ut via en Vitop tappkran med backventil, som förhindrar att luft kommer in i förpackningen vid dispensering.


Denna produkt inkom i varukorgen