fruktpress F20 och mekanisk fruktkross 15l

kr
kr
kr
Välj antal satser
Välj satsen
lagerstatus:
fri frakt på beställning med denna produkt
3 års garanti

PAKETERBJUDANDE

fruktpress F20 med filter och mekanisk fruktkross 15l

Mekanisk kross B100 och skruvpress F20 passar perfekt för dig som har 2-4 äppelträd och vill lugnt pressa dina äpplen till must i portioner på ungefär 20-30 liter flera gånger under äppeltiden.


mahlapress F20 ja unapurustaja B100

fruktpress F20 med filter

  • volym 11 L
  • vikt 24 kg
  • korgens höjd 350 mm
  • korgens diameter 200 mm
 Du får en filter för pressen gratis!

  • Trapetsgängad stång garanterar att pressen är utomordentligt slitstark och man får mer presskraft utan extra ansträngning.
  • Uppsamlingstallrik och pressningsplatta i rostfritt stål  för bästa livsmedelshygien och hållbarhet!
  • Korg av högkvalitativt bokträ kan öppnas och är lätt att rengöra.

mekanisk kross 15 l

  • vikt 15 kg 
  • 15 l rostfri tratt, 36 x 42 cm
  • tratten och knivarna är gjord av rostfritt stål
  • valsarna av fast nylon
  • ram och handhjul av färgad stål

  • Stor och tung  handhjul med vev ger mer kraft och det är lätt att vrida den utan extra ansträngning
  • Vassa och kraftiga rostfria knivar hämtar frukt och bär och kör dem igenom valsarna
  • En fantastiskt utformade kross gör det lätt att förbereda frukter och bär för pressning i din press!

Mekanisk fruktkvarn B100

En mycket bra mekanisk kross för frukt och bär med vassa och kraftiga knivar, som hämtar frukt och
bär och kör dem igenom valsarna.
Valsarna och knivarna sätts igång av ett handhjul, som sitter fast vid sidan av krossen.
Handhjulet med vev är ganska stor och tung som gör det lätt att vrida den utan att använda stor kraft.

Äppelkrossen ska placeras på ett stöd, t.ex. två stolar, mitt emellan ställs ett kärl för att samla upp den krossade massan.
Det behövs 1 timme för två personer för att bearbeta 300 kg äpplen, t.ex. en vrider handveven, den andra lägger i äpplena.

Korgpress F20

Korg på mekanisk skruvpress F20 är gjort av bokträ, uppsamlings tallrik och pressningspaltt är tillverkade i rostfritt stål.

En fällbar ram gör det lätt att fylla i korgen med den krossade råvaran.
När du har placerat ramen tillbaka i utgångsläge kan du börja pressa must.
Musten pressas med pressnings plattan som är fixerad vid pressens axelskruv. Plattan trycks ned på fruktmassan och tvingar ur saften genom luckorna i korgens stavar. Stavarna är placerade tätt intill för att stoppa fruktrester och ett filter kan användas för att ytterligare minska mängden av fasta ämnen i juicen. Pressens trästavar har rännor som gör det enklare för musten att rinna ner och samlas upp i rostfria uppsamlings tallriken för att sedan därifrån rinna ner i ett kärl som ställs under pressen.
Korgen är lätt att plocka isär i två delar vilket underlättar att ta bort den urpressade massan.
Efter varje användning ska pressen, särskild pressens korg, rengöras och torkas ordentligt vilket förlänger pressens livslängd. 

Pressens axelskruv kommer inte i kontakt med fruktköttet.

Våra pressar går också att använda i honungs framställning.

Det är bra att använda filter till pressen. För det första rensas must genom filtreringen, för det andra blir det

lättare att rensa korgen efter pressningen.

Press och kross kräver minimalt underhåll. De ska sköljas med rent vatten och några droppar vegetabilisk olja till skruvgängan är allt som behövs.

Denna produkt inkom i varukorgen