Pouch-up® är fristående, kan stå för sig själv.
Ståpåsar är tillverkade i ett mycket starkt
högkvalitativt livsmedelsgodkänt värmebeständigt material med goda barriäregenskaper.
Pouch-up påsar passar
för het fyllning. Fyllningen ska göras vid hög temperatur, på ca 78- 85˚C.
Påsen kan fyllas direkt från pastöriseringsapparat, pastöriseringskärl eller även manuellt med en vanlig tratt.
Innan fyllning är det viktigt att sträcka ut handtagen för att få rätta formen av påsen.
Ståpåsarna kan användas för
långtidsförvaring av must,
- i en oöppnad påse kan must förvaras i rumstemperatur i 18 månader;
- en öppnad påse med pastöriserat must håller vanligtvis bra i cirka 1 månad när den förvaras vid normal rumstemperatur
Pouch-up® påsar är försedda med en med tappkran som överensstämmer med EU:s engångsplastdirektiv.Vitop® kranarna är högkvalitets ventiler som säkerställer att ingen luft kommer in i påse efter tappningen, därför finns det ingen oxidation inne i påse och musten kan behållas i påsen under flera månader.