Vill du starta ditt eget musteri eller vill du uppdatera din musteriutrustning?

Vill du gå från idé till verklighet med eget musteri? Vill du kanske göra cider eller andra produkter av äpplen, päron, rabarber, bär eller grönsaker? Då hjälper vi gärna till!  

Vi har mer än femton års erfarenhet inom branschen och därför kan vi alltid hitta den absolut bästa lösningen som täcker just dina behov!

Vi kan erbjuda dig all utrustning som behövs för att göra must, cider, mos eller andra naturliga produkter av äpplen, andra frukter och bär!

Vi levererar både separata maskiner och även utrustning för kompletta musterier på olika kapaciteter, från 100 till 1200 liter per timme och även mer; vi erbjuder alltså musterutrustning för musttillverkning i både stor och liten skala.

Vi erbjuder professionella högkvalitativa musterimaskiner från de ledande och mest erfarna tyska, österrikiska och italienska producenterna. Den bästa kvaliteten på alla musterimaskiner och tillbehör garanteras!

Vi har verkligen ett komplett brett sortiment av musterimaskiner och tillbehör: lådtippare, kombinerade tvätt-, frammatnings- och krossningsanordningar, professionella fruktkrossar med högsta kapacitet och även speciella krossar för bred- och matrester, elektriska hydrauliska korg- och packningspressar, bästa bandpressar, pastöriseringsapparater, utrustning för Bag in Box- och flaskfyllning, utkärnings- och purerings maskiner, etiketteringsmaskiner, rostfria tankar, pumpar för must, juice och fruktmassa, filter, förslutningssystem och mycket annat.

Vi erbjuder även unika musterimaskiner som kombinerar flera funktioner, till exempel pressar med inbyggda krossar, transportör-tvättssorteringsanordningar med krossningsfunktion eller pastöriseringsmaskiner med integrerade fyllningsanordningar.

Det finns flera avgörande faktorer när man uppskattar produktionsvolym och därmed väljer rätt utrustning.

Man behöver känna till ungefärligt antalet kilo eller ton äpplen som ska mustas per dag eller säsong, antalet arbetstimmar per dag vid must-tillverkningen, vilken kapacitet (liter per timme) som föredras och hur många personer som ska jobba på musteriet. Man behöver också veta vilket som är det minsta antalet kilo per gång som ska pressas.

Den volym som planeras påverkar valet av krossar, pressar och pastörer och påverkar också valet av förvaringstillbehör.

Om du behöver mer information angående utrustningen eller vill få en offert på enkla maskiner eller kompletta musterier kan du mejla oss via formuläret "Skicka förfrågan " eller skicka ett mejl direkt till info@fruktpress.se