Handla  hos oss och betala enkelt med Klarna! Fri frakt på order över 4990 kronor*

Hydrauliska pressar Lancman

Lancmans pressar är lämpliga för olika tillverkare, från den småskaliga hemmabaserade tillverkaren till den semi-professionella tillverkaren i större skala. Lancmans sortiment av hydrauliska pressar erbjuder olika storlekar och design för att möta tillverkarens individuella krav – låg kostnad, effektiv och enkel att använda. VSPX- och VSPIX-serien erbjuder en innovativ lutningsdesign för ökad användarvänlighet, vilket ger tillverkaren en värdefull tid vid tömning av pressrester. Hydrauliska blåspressar använder ett vattentryck på 2-3 bar (eller 2-3 kg/cm2 eller 2-3 atm) som normalt kan hittas i varje hushåll.

Att använda Lancmans pressar är enkelt. Strimlad frukt töms i en spännpåse som är placerad mellan en central gummiblås och pressens yttre rostfria stålvägg. Den blåses sedan upp med hjälp av huvudvattentrycket (driftstrycket är 3 bar) och juicen pressas ut ur pressen och löper sedan fritt ner på utsidan av pressväggen till en uppsamlingsbricka på botten. Juicen kan sedan pumpas in i en lagertank. Normal presstid är ca 30 minuter.Hydrauliska pressar Lancman VS-A

Lancmans VSX-seriepressar är lämpliga för mindre tillverkare. Korgar, lock och brickor är gjorda av rostfritt stål. Tillgängliga modeller med korgstorlekar från 35 liter till 120 liter.


Leveranstid 5-6 veckor

Hydrauliska pressar Lancman VSPX

Lancmans VSPX-pressar kommer med vridbar korg. Korgar, lock och brickor är gjorda av rostfritt stål och pressarna har målade ramar. Tillgängliga modeller med korgstorlekar från 55 liter upp till 250 liter.

Leveranstid är 5-6 veckor

Hydrauliska pressar Lancman VSPIX

Lancmans VSPIX-pressar kommer med lutbar korg och är tillverkade helt av rostfritt stål. Tillgängliga modeller med korgstorlekar från 55 liter upp till 250 liter.

Leveranstid är 5-6 veckor