Handla  hos oss och betala enkelt med Klarna! Fri frakt på order över 4990 kronor*

Kompletta musterier


För tillverkning av must i större skala erbjuder vi kompletta lösningar, från idé och råd till en helt fungerande och produktiv produktlinje som uppfyller dina specifika produktionsbehov!

Vi erbjuder ett noggrant utvalt sortiment av högkvalitativa maskiner och utrustning för olika steg av mustproduktion - från att tvätta äpplen och mata dem i en kross till påfyllning av flaskor och Bag-in- Box.

Vår erfarenhet inom branschen är mer än tio år och därför kan vi alltid hitta den absolut bästa lösningen utifrån kundens behov genom att utöka vår sortiment och kunskap inom området.

Vi levererar både separata maskiner och utrustning även för kompletta musterier på olika kapacitet, från 180 upp till 1200 liter per timme och även mer.

Ta gärna kontakt med oss ​​så att vi kan hitta en lämplig lösning för dig, vare sig det handlar om en start-up eller om du redan är en befintlig tillverkare.

Du kan mejla oss via formuläret "Skicka förfrågan " eller skicka ett mejl direkt till info@fruktpress.se , tack!Musteri 180 liter/timme

med centrifugal kvarn RM 1.5, packningspress 100 P1, elektrisk pastöriseringsmaskin THA/PA180 

Musteri 180 - 200 liter/timme

med tvätt-hiss-kvarn SA200 RM 2,2, bandpress EBP350, elektrisk pastöriseringsmaskin THA/PA180

Musteri 300 liter/timme

med tvätt-hiss-kvarn WALC 40, packningspress 100P2, elektrisk pastöriseringsmaskin EHA27E och fyllningsmaskiner för flaskor eller bag in box

Musteri 500 liter/timme

med tvätt-hiss-kvarn WALC 40, bandpress EBP500, oljedriven pastöriseringsmaskin och fyllningsmaskin  för Bag in Box och flaskor