Handla  hos oss och betala enkelt med Klarna! Fri frakt på order över 4990 kronor*

Kolsyremaskin Ribagas

Ribagas karbonator tillåter att koldioxid direkt sätts i flaskan strax innan flaskan är kapslad, lämplig att använda med plast- och glasflaskor.Pris från 19 500,00 kr *

* priset är exklusive moms, 25 % moms tillkommer vid betalningstillfället
Utöver varans pris så kan det eventuellt tillkomma kostnader för frakt.
För att få en offert, eller begära ytterligare information om fraktkostnader och leveranstid skicka gärna din förfråga till oss via kontaktformuläret.

TEKNISK INFORMATION
RIBAGAS 2

RIBAGAS 4

kapacitet 

140 l/timme

280 l/timme

tryck 

3 bar

3 bar

vikt

26 kg

50 kg

mått 

50 x 50 x180 cm

50x100x180 cm
Kolsyremaskin Ribagas tillåter att sätta koldioxid eller karbonatisera vätskan direkt i flaska strax innan kapsling.

Kolsyremaskin är tänkt för att producera mousserande viner, kolsyrade vatten, öl, läsk och kolsyrad äppeljuice, cider eller äppelvin.

Kolsyremaskin passar för både glas och plastflaskor (PET, PVC eller andra rundflaskor),men det är viktigt att komma ihåg att flaskorna ska stå emot ett tryck på 3 bar.

Karbonatiserings maskinen är lämplig för tillsättning av kolsyra i  flaskorna med en höjd på 180 - 380 mm, med diameter på 50 - 140 mm och en volym av 0,3 - 2 liter.

Kolsyremaskin är tillverkad av rostfritt stål (AISI 304). Maskinen arbetar med CO2-gas med ett maximalt tryck på 3 bar. Trycket övervakas med en manometer, trycknivån begränsas av säkerhetsventilen.

Det rekommenderas att använda en lämplig förvärmare som är kompatibel med enheten. Förvärmaren undviker att gasen fryser vid utgången.

För mer information gärna hämta en broschyr:

   pdf
Altra immagine
Altra immagine


Kolsyremaskin Ribagas