Handla  hos oss och betala enkelt med Klarna! Fri frakt på order över 4990 kronor*
hüdrauliline mahlapress 18 l/2 t (kompl. filtriga)

Hydraulisk fruktpress Vares 18L / 2T

Pris kr
fri frakt på beställning med denna produkt
lagerstatus:

Klassisk fruktpress i slitstark konstruktion med en 18-liters korg och ett 2T-hydrauliskt domkraft. Alla delar av pressen som kommer i kontakt med fruktmassan och musten är tillverkade av rostfritt stål.
  • Korgens volym: 18 liter
  • Tryckkraft: 2000 kg
  • Vikt: 33 kg
  • Korgens höjd: 37 cm
  • Korgens diameter: 25 cm

  • En filterpåse ingår
  • Tillverkad i Tjeckien 

En mindre men väldigt användbar och robust fruktpress med en 18-literskorg och en hydraulisk domkraft med en lyftkapacitet på 2000 kg placerad under korgen. Dess fördel ligger i sin utmärkta hantering vid mustpressning, det är inte nödvändigt att ta bort domkraften. Pressning sker i tre steg. För att justera steg vid pressning, använd den övre rostfria stången med tre öppningar. Börja pressningens gång genom att ställa in trycket på den lägsta öppningen. Under pressningens gång sätt stången vid den högre öppningen och fortsätt processen. Avsluta processen medan stången är inställd på den högsta öppningen - detta gör möjligt att pressa ut massan maximalt. 

Korgvolymen på 18 liter motsvarar innehållet av kärlet på fruktkross Fruit Shark B1600. Presskorgen är tillverkad av 3 mm tjockt rostfritt stål och pressplattan av 6 mm rostfritt stål. 

För att bibehålla maximal renhet av must och påskynda och underlätta hanteringen vid lastning och avlastning av pressinnehållet, rekommenderar vi att du använder en filterpåse inuti korgen. Det behövs inte att filtrera musten efteråt.


Hämta produktkatalogen:

hüdrauliline mahlapress 18 l/2 t (kompl. filtriga)

Denna produkt inkom i kundvagnen

Fortsätt handla